Co zostaje usunięte
- Twoje konto i dane logowania (e-mail lub połączona tożsamość Apple/Google).
- Twoje zsynchronizowane postępy w nauce: nauczone słowa, ukończone lekcje, odpowiedzi w ćwiczeniach, serie i preferencje.
- Wszelkie zdarzenia statystyk powiązane z Twoim kontem, jeśli miałeś włączone statystyki.
Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć. Potwierdzimy e-mailem, gdy będzie gotowe, zwykle w ciągu 30 dni od Twojej prośby.
Korzystasz z aplikacji bez konta? Wtedy Twoje dane istnieją tylko na Twoim urządzeniu. Na naszych serwerach nie ma nic do usunięcia. Samo usunięcie aplikacji z telefonu usuwa te dane lokalne.
Poproś o usunięcie
Wypełnij poniższe dane i wyślij. Otworzy się e-mail do naszego zespołu. Albo napisz do nas bezpośrednio na [email protected].
Otworzy to Twoją aplikację e-mail z wypełnioną prośbą. Potwierdzimy, gdy zostanie przetworzona.